Εξάσφαιρη η ΑΕΚ Λάρνακας

Ανετη νίκη πήρε η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία νίκησε με 6-0 τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 10ο μόλις λεπτό! Με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι είχαν να νικήσουν από τον Δεκέμβριο!

Η ΑΕΚ δεν βρήκε αντίσταση από τη Νέα Σαλαμίνα και πήρε ένα άνετο τρίποντο, παρουσιάζοντας

παράλληλα και καλό θέαμα. Με μία αψυχολόγητη ενέργεια, ο Μπενίτεθ απέκρουσε την μπάλα με το χέρι και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με 10.

Η ΑΕΚ δεν άργησε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και άνοιξε το σκορ στο 22` με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βαν Ντάικ. Το πέναλτι κέρδισε ο Χόφλαντ, τον οποίο τράβηξε μέσα στην περιοχή ο Λαμπρόπουλος.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στο 41ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μιρτάκοβιτς.

Το 3-0 έγινε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47` με κεφαλιά του Κίνγκσλεϊ, ενώ ο Μυρίδης έκανε το 4-0 στο 57`.

Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε, όμως εκεί, με τους Μιρτάκοβιτς (82`) και Δημητρίου στο 90`, να ολοκληρώνουν το θρίαμβο της ομάδας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα