Εξω και οι Κοντρέρας, Κρέσιτς ενόψει Σάμροκ Ρόβερς

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Πέμπτης (20/10) με τους Σάμροκ Ρόβερς, εκεί που θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Europa League. Εκτός αποστολής και οι Κοντρέρας, Κρέσιτς.

Γι' αυτό το λόγο ο Λάζλο Μπόλονι, αναγκάστηκε να πάρει στην αποστολή δύο νεαρούς παίκτες,

τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο και τον Στέλιο Κίτσιου, με τον τελευταίο να μπαίνει για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τραυματίες Φωτάκης, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Μπαλάφας, ο Κοντρέρας που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, αλλά και οι Σπαντάσιο, Λεονάρντο, Γιάννου, Στάμου, Κατσικάς, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.

Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Ντάριο Κρέσιτς, που ταλαιπωρείται από ίωση, η οποία δεν του επέτρεψε να προπονηθεί σήμερα (19/10).

Στη 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γλύκος, Γεωργιάδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Χαλκιάς, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Ίβιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.

Όσο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρουμάνος προπονητής τα πράγματα, βάσει των απουσιών, είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Κάτω από τα δοκάρια για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα βρίσκεται ο Χαλκιάς.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Τσιρίλο και Μαλεζάς, στο αριστερό άκρο της ο Λίνο, στο δεξί ο Έτο, αμυντικά χαφ οι Αρίας και Λάζαρ, επιτελικός μέσος ο Ίβιτς, και στην τριάδα της επίθεσης αριστερά ο Βιεϊρίνια, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα