Εξώδικο Ψωμιάδη για το "αγαπούλα"

19:38 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Μάκης Ψωμιάδης, που κρατείται από τις αρχές στα Σκόπια και περιμένει την έκδοσή του στην Ελλάδα, απέστειλε εξώδικο στην Wind εξαιτίας της διαφήμισης με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη και την ατάκα του "αγαπούλα".

Ο πρώην παράγοντας της Καβάλας Μάκης Ψωμιάδης

φαίνεται πως είναι ενοχλημένος με τη γνωστή διαφήμιση της Wind που δείχνει γνωστό παράγοντας να χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως "αγαπούλα".

Έτσι ένιωσε θιγμένος και έστειλε εξώδικο στην εταιρία Wind από την οποία ζητά να αποσύρει τις διαφημίσεις από τηλεόραση και ραδιόφωνα. Μάλιστα έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να κινήσει όλες τις διαδικασίες, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί την προβολή της όλης ιστορίας.

Σύμφωνα με τον Μάκη Ψωμιάδη, η επίμαχη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη "με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί Β«παραθυράκιαΒ» για να γλιτώσει.

Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει Β«παραθυράκιΒ» στο νόμο...".

Keywords
Τυχαία Θέματα