Φάκος: Η ΕΠΟ δεν θέλει τον εξαγνισμό του χώρου

"Μύδρους" κατά της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra". Ο κ.Φάκος υποστήριξε ότι από πλευράς ομοσπονδίας δεν υπήρχε βούληση να προχωρήσει η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου και γι΄αυτό το λόγο προχώρησε στην αντικατάσταση του ίδιου και του Μανώλη Αντωνακάκη.

"Όταν συγκλήθηκε το διοικητικό συμβούλιο και αποφασίστηκε η αντικατάσταση, όχι με αξιολόγηση έργου αλλά με παιδαριώδεις δικαιολογίες, είναι φανερό ότι δεν

ήθελαν. Όχι μόνο για διώξεις, αλλά και για άσκηση πειθαρχικού ελέγχου για τα "στημένα". Ήθελαν να είναι ανεξέλεγκτοι.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποδείχθηκε ότι δεν θέλει τον εξαγνισμό αυτού του χώρου. Σημεία των καιρών, γιατί συνειρμικά η σκέψη πηγαίνει συνδυαστικά με την αποχώρηση των οικονομικών εισαγγελέων. Μετά τους ποδοσφαιρικούς, φεύγουν και οι οικονομικοί και θα γίνει... γης μαδιάμ η χώρα", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Φάκος υπογράμμισε ακόμη ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση στο έργο του ως ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ενώ εκτίμησε ότι η ευκαιρία για "κάθαρση" του ποδοσφαίρου χάθηκε:

"Πέρασε μήνας και δεν έχουν βρει εισαγγελέα. Δεν έχει ασκηθεί καμία πειθαρχική δίωξη. Και, χθες, η υπόθεση των κουκουλοφόρων που κυνήγησαν τον Καλόπουλο μπήκε στο αρχείο, γιατί δεν είχε ασκηθεί δίωξη. Υπάρχει απραξία και όλα είναι ανεξέλεγκτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα