Φερέιρα: Ετσι δεν πάμε πουθενά!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση στο Κλεάνθης Βικελίδης και αυτό είχε ως συνέπεια την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τον Αρη. "Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά", ήταν το μήνυμα του Φερέιρα στους παίκτες του.

Να τους γίνει μάθημα το πάθημα στην Θεσσαλονίκη

ζήτησε από τους παίκτες του Τριφυλλιού ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του που αντίκρισε απέναντι στον Αρη, προσθέτοντας ότι πρέπει να διαγράψουν αυτό το παιχνίδι και να επανέλθουν στις νίκες στη Νέα Σμύρνη.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη, ο Φερέιρα μπήκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες του: "Με αυτές τις εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά. Πρέπει να βάλετε μυαλό και να είστε καλύτεροι στο μέλλον. Διαγράψτε αυτό το ματς. Πρέπει να μάθουμε όλοι από αυτή την ήττα ενόψει της συνέχειας και να επιστρέψουμε στις νίκες κόντρα στον Πανιώνιο".

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε χτυπήσει το... καμπανάκι στο ημίχρονο στους παίκτες του, αλλά τελικά δεν εισακούστηκε. "Δεν παίζουμε καθόλου καλά. Μόνο για δέκα λεπτά παίξαμε σωστά και είχαμε κάποιες φάσεις ενώ μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε. Δεν θα πρέπει να σας επηρεάσει το γκολ που δεχτήκαμε. Μπορούμε να ισοφαρίσουμε και πάλι αρκεί να παίξουμε καλύτερα", τους είπε, αλλά τα λόγια του δεν έπιασαν τόπο...

Την Δευτέρα οι πράσινοι είχαν ρεπό και αύριο Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Φερέιρα θα αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα απουσιάσουν οι Λέτο και Κατσουράνης που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες. Λογικά θα λείψουν σε κάποιο από τα εντός έδρας ματς με Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα