Φέτελ: Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της Red Bull

Συγκινημένος μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου παγκόσμιου τίτλου του, ο Σεμπάστιαν Φέτελ ευχαρίστησε την ομάδα του, Red Bull Racing, που τον βοήθησε να φτάσει σε αυτή την επιτυχία.

Ο 24χρονος γερμανός τερμάτισε τρίτος στον αγώνα στην Σουζούκα και πήρε τον τίτλο τέσσερις κούρσες πριν από το τέλος μιας σεζόν, κατά την οποία έχει πανηγυρίσει εννιά νίκες και 12 pole position ως τώρα.

"Σίγουρα είχαμε μια φανταστική χρονιά και το καλύτερο είναι ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα", είπε ο Φέτελ.

"Πήραμε

ένα δυνατό αποτέλεσμα ξανά σήμερα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα εδώ. Είναι φανταστικό. Υπάρχουν τόσα πολλά που θέλεις να πεις σε τέτοιες στιγμές, αλλά είναι δύσκολο να τα θυμηθείς όλα, οπότε απλώς θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα.

"Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εδώ στην πίστα και [στο εργοστάσιο] στο Μίλτονς Κέινς, οι οποίοι, μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει, εργάζονται σκληρά για να παίρνουμε εμείς βαθμούς και να παλεύουμε για το πρωτάθλημα.

"Βρεθήκαμε σε πολύ δυνατή θέση φέτος και είναι πολύ καλό που έχουμε πετύχει ήδη τον στόχο που θέσμα στους εαυτούς μας".

Αναφερόμενος στην εξέλιξη του αγώνα, κατά την οποία δεν κατάφερε να μετατρέψει την pole position σε νίκη, ο Φέτελ τόνισε: "Η σημερινή κούρσα δεν ήταν τόσο εύκολη.

"Δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι με τα μαλακά λάστιχα όσο ελπίζαμε ότι θα είμαστε. Ετσι χάσαμε δύο θέσεις και ήταν δύσκολο να περάσω τον Φερνάντο στο τέλος. Εκανα την κίνηση μου της χρονιάς στην Μόντσα και ασφαλώς δεν θα με άφηνε να περάσω με αυτόν τον τρόπο δύο φορές".

Keywords
Τυχαία Θέματα