Φέτελ: Υπερβολή αν στεναχωριόμουν για την απώλεια της νίκης

Αν και ένα πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων τού στέρησε την ευκαιρία για να πάρει την 12η νίκη του στο κλείσιμο της σεζόν, ο Σεμπάστιαν Φέτελ αρνήθηκε να τα βάλει με την τύχη του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναγκάστηκε να κόψει ρυθμό λόγω του προβλήματος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ομόσταβλό του στην Red Bull, Μαρκ Ουέμπερ, να τον φτάσει και να τον προσπεράσει στον 30ό γύρο του αγώνα στο Ιντερλάγκος, για να πανηγυρίσει την πρώτη του φετινή νίκη.

"Ηταν μεγάλο κρίμα", είπε ο Φέτελ.

"Εκανα καλή εκκίνηση και ένιωθα καλά μέσα στο μονοθέσιο, ενώ κατάφερα να φτιάξω μια διαφορά στην αρχή.

"Αλλά από πολύ νωρίς αναγκάστηκα να διαχειριστώ ένα πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο αργότερα έγινε χειρότερο, οπότε έπρεπε να χρησιμοποιώ τις πιο υψηλές σχέσεις. Τότε ήταν που ήρθε στο μυαλό μου η σύγκριση με τον Σένα.

"Ο Μαρκ έκανε φανταστική κούρσα και άξιζε τη νίκη. Δεν μου αρέσει να επικαλούμαι την κακή τύχη. Δεν ήταν στο χέρι μου, αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό και να κρατήσω πίσω μου τον Φερνάντο και τον Τζένσον.

"Είχαμε μια απίστευτη σεζόν, άρα θα ήταν υπερβολή αν ήμουν στεναχωρημένος τώρα. Το 1-2 της ομάδας ήταν ένα πολύ δυνατό τελείωμα για μας. Είμαστε έτοιμοι για τον χειμώνα τώρα και θα προσπαθήσουμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για να επανέλθουμε όσο δυνατοί ήμασταν φέτος".

Keywords
Τυχαία Θέματα