Φέτφα: Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

Ευτυχισμένος και χαρούμενος ο Γιάννης Φετφατζίδης, χρειάστηκε κάποια λεπτά για να συνειδητοποιήσει τί κατάφερε με το τέρμα του στο Βελοντρόμ. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του είχε αυτοπεποίθηση, πως έμαθε από τα λάθη προηγούμενων αγώνων, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο τελευταίο ματς με την Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη.

"Μετά από αρκετή ώρα το συνειδητοποίησα τι έγινε και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό. Το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ. Είχα κατηγορηθεί γι’ αυτό, αλλά το πέτυχα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν μένω σε αυτό, βέβαια, υπάρχει και συνέχεια", δήλωσε ο νεαρός μέσος.

Για τα στοιχεία, που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο διπλό, είπε: "Είχαμε μεγάλη θέληση, περισσότερες κλασικές ευκαιρίες, δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς, αλλά τα καταφέραμε στα τελευταία λεπτά και… τέλος καλό, όλα καλά.

Είμαστε από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που προσπαθεί να παίζει πάντα το παιχνίδι της. Μάθαμε μέσα από τα λάθη μας, δουλέψαμε στην προπόνηση και πήραμε τη νίκη σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι".

Όσο για την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ’ρσεναλ στο Καραϊσκάκη, ο Φετφατζίδης δήλωσε: "Έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απέναντι στην ’ρσεναλ και είμαστε αισιόδοξοι γι’ αυτό το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα