Φετφατζίδης: Να εμπιστευτούν τους νέους παίκτες

Λίγα 24ωρα μετά τη μεγάλη νίκη στην Μασσαλία και μια μέρα πριν από την μάχη στην Τρίπολη, Γέστε και Φετφατζίδης βρέθηκαν στο Red Store, προκειμένου να μοιράσουν φωτογραφίες και αυτόγραφα στους θαυμαστές τους.

Οι δύο παίκτες που πέρασαν αλλαγή στο εκτός έδρας ματς με την Μαρσέιγ και έγιναν πρωταγωνιστές (ο Γέστε έδωσε την ασίστ, ο "Φέτφα" σκόραρε), αναφέρθηκαν στο θρίαμβο της Γαλλίας,

αλλά και στη δύσκολη συνέχεια.

Ο έλληνας μεσοεπιθετικός, ζήτησε εμπιστοσύνη για τους νέους και ταλαντούχους παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στη φάση του γκολ: "Δεν σας κρύβω πως είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα αυτό το γκολ. Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ ταλέντο και θα πρέπει να εμπιστευτούν τους νέους παίκτες.

Πέρασε για λίγο από το μυαλό μου όταν είδα τους Γάλλους να σηκώνουν τα χέρια, αλλά είδα τον επόπτη να έχει κάτω το σημαιάκι, σούταρα και μόλις έβαλα το γκολ τρελάθηκα".

Από την πλευρά του, ο Φραν Γέστε, υποσχέθηκε κι άλλες ασίστ και άλλα γκολ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα και πήραμε ένα τόσο μεγάλο διπλό. Έχω σκοπό να δώσω πολλές ασίστ και να πετύχω πολλά γκολ ακόμα, αλλά πάνω απ΄όλα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά".

Keywords
Τυχαία Θέματα