Φλεβαράκης: Πληρέστατο ρόστερ το Ρέθυμνο

Στην πληρότητα του ρόστερ του Ρεθύμνου στάθηκε ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης. Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει στην Κρήτη στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη (19/11, 16:30GR) το Ρέθυμνο, σε μία εξαιρετική δύσκολη αποστολή για τον συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη.

"Το Ρέθυμνο διαθέτει ένα πληρέστατο ρόστερ και μία ομάδα, που ειδικά στην έδρα της, έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής, τόσο απέναντι στον Ικαρο, όσο και κόντρα στον Ολυμπιακό", ανέφερε ο έλληνας

τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Εχει καλούς σουτέρ αλλά και ορισμένους παίκτες εξαιρετικούς στο ένας εναντίον ενός, όπως ο Κρίστμας. Επίσης διαθέτει παιδιά με καλό παιχνίδι στο λοου ποστ, όπως ο Δορκοφίκης αλλά και με εξαιρετική εφαρμογή του πικ εν ρολ.

Γενικά οι αντίπαλοι μας έχουν πολλές λύσεις και πρέπει πάση θυσία να μην τους αφήσεις να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να δώσουμε εμείς το τέμπο στο παιχνίδι, σε μία καυτή έδρα.

Για να αποδώσει τα μέγιστα η δική μας ομάδα, απαιτείται δουλειά και από τους πέντε παίκτες που βρίσκονται κάθε φορά στο παρκέ αλλά και συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού".

Ο Χέρνολντ Γκάρντενερ Χολ δήλωσε: "Έχουμε αντιμετωπίσει ήδη τη συγκεκριμένη ομάδα δύο φορές, οπότε δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να επιφυλάσσουμε εκπλήξεις ο ένας στον άλλο.

Θα μπούμε στο γήπεδο για να τα δώσουμε όλα, να παλέψουμε όσο σκληρότερα μπορούμε και ακολουθώντας τις οδηγίες του κόουτς να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα