"Φωνάζει" για τη διαιτησία η Ομόνοια

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Τσαγγάρη και των βοηθών του έχουν στην Ομόνοια, μετά την ήττα με 1-3 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο συνεργάτης του Νεόφυτου Λάρκου, Σοφοκλής Σοφοκλέους έκανε λόγο για "...εμπόδια πέραν των ανθρωπίνων δυνατοτήτων για να ξεπεραστούν". Κανείς παίκτης της Ομόνοιας δεν έκανε δηλώσεις, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου για τη διαιτησία.

"Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το δείξαμε από την προσπάθεια και το πάθος που δείξαμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να την χαρίσουμε στον κόσμο

μας. Δυστυχώς, όμως, τα εμπόδια που συναντήσαμε ήταν τέτοια που ήταν πέραν των ανθρωπίνων δυνατοτήτων για να ξεπεραστούν", ήταν τα λόγια του Σοφοκλέους.

Απ' την πλευρά του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της ομάδας του: "Ηταν ένα παιχνίδι περισσότερα νευρικό παρά ποιοτικό. Ανταποκριθήκαμε καλά και δίκαια κερδίσαμε. Τα καλά είναι σίγουρα οι τρεις βαθμοί και το πρεστίζ που κουβαλά μια τέτοια νίκη. Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος και πολλά παιχνίδια μεταξύ μας. Σημαντικό για μας είναι να ξεκουραστούμε για να κλείσουμε με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ μια πολύ μεγάλη χρονιά για μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα