Φως στο τούνελ για ΑΕΚ με Ψωμιάδη

Αυξήθηκαν οι ελπίδες των ανθρώπων της ΑΕΚ για να δικαιωθούν στην δικαστική τους διαμάχη και να εισπράξουν χρήματα από τον Μάκη Ψωμιάδη, καθώς μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο θα διεκδικήσει η Ενωση, βρέθηκε σε λογαριασμό συγγενικού προσώπου (α' βαθμού) του προφυλακισμένου αυτή τη στιγμή επιχειρηματία.

Η δικαστική διαμάχη της ΑΕΚ

με τον Μάκη Ψωμιάδη έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα την ΑΕΚ, αλλά πλέον οι διοικούντες την ομάδα φαίνεται πως βλέπουν φως στο τούνελ, που μέχρι σήμερα έμοιαζε σκοτεινό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί το ποσό των 6.000.000 ευρώ περίπου σε λογαριασμό συγγενικού προσώπου (α’ βαθμού) του Μάκη Ψωμιάδη. Ποσό, που προκύπτει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2001/02 που δεν είχαν καταλήξει στο ταμείο της Ενωσης όπως κανονικά θα έπρεπε να είχε συμβεί.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ προχώρησαν στις απαραίτητες κινήσεις, ούτως ώστε να διεκδικήσουν άμεσα αυτά τα χρήματα μέσω αίτησης συντηρητικής κατάσχεσης όλων των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας Ψωμιάδη.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το συγκεκριμένο ποσό έχει να κάνει με επιταγή της NOVA, στην οποία υπάρχει η υπογραφή συγγενικού προσώπου του Ψωμιάδη και τελικά κατέληξε στο λογαριασμό του τελευταίου αντί στα ταμεία της ΠΑΕ.

Για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει πρώτα να εκδοθεί ο Μάκης Ψωμιάδης από τα Σκόπια, όπου κρατείται. Η απόφαση σχετικά με την έκδοσή του αναμένεται να ληφθεί την Τετάρτη (21/12) και μόλις γίνει αυτό θα είναι σε θέση να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες ώστε η ΑΕΚ να εισπράξει τα χρήματα αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα