Φραγκιάς: Τέρμα η μιζέρια...

Πίσω από τη... βιτρίνα, το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται αντιμέτωπο με πολλά προβλήματα, που σε μερικές περιπτώσεις (βλέπε Μαρούσι) είναι ικανά να αφήνουν παίκτες απλήρωτους.

Ο Βασίλης Φραγκιάς, μετά τη νίκη του Κολοσσού επί του Αμαρουσίου, τόνισε πως είναι προτιμότερο για το μπάσκετ το πρωτάθλημα να έχει 6-8 ομάδες, οι οποίες δεν θα αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.

"Είναι κρίμα που αυτές τις μέρες συζητάμε για τα παιδιά του Αμαρουσίου που είναι απλήρωτα. Να δούμε όλοι οτι το μπάσκετ είναι χαρά και το έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια να είναι μίζερο. Ας

μείνουν έξι ή οκτώ ομάδες, για να γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα", είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι.

"Το παιχνίδι με το Μαρούσι το συζητάγαμε όλη την εβδομάδα γιατί όσο προβλήματα και να έχει, από την μία έχει έμπειρους παίκτες και από την άλλη περιμέναμε να λύσουμε το γρίφο αν θα παίξουν οι τρείς νέοι αθλητές. Πηγαίναμε να παίξουνε στο άγνωστο. Ημασταν ισορροπημένοι και σοβαροί, δεν αντέχει κριτικής το παιχνίδι. Το Μαρούσι έχει μικρό αριθμό παικτών και όταν εκείνοι κουράστηκαν, έγινε για εμάς πιο εύκολο το έργο μας…

Ξέρω τον Νίκο (σ.σ. τον Λινάρδο) πολλά χρόνια, μπορώ να τον καταλάβω. Εγώ δεν έχω τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτός αλλά θα μπορούσα να είμαι στην θέση του. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια ομάδα που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει σταθερή διοίκηση και ρόστερ".

Keywords
Τυχαία Θέματα