Γεωργιάδης: Είχα πει να μην επιστρέψω

Ο Γιώργος Γεωργιάδης άνοιξε τον φάκελο "παρελθόν" και εξέφρασε τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έκλεισε η πόρτα γι' αυτόν πριν αρκετά χρόνια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK Web TV. Ο διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε στη πικρία που ένιωσε τότε, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

"Οταν έφυγα μικρός από τον ΠΑΟΚ είχα βάλει μέσα στο μυαλό μου, ότι σε περίπτωση που κάποτε έρθει μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ δεν θα την δεχθώ! Είχα φύγει πικραμένος. Έτσι, όμως, όπως τα έφερε η μοίρα μετά από πολλά χρόνια κι αν και ο ΠΑΟΚ ήρθε ως αουτσάιντερ στη μεταγραφή μου, γιατί εμφανίστηκε στις τελευταίες ημέρες, τελικά κατάφερε με κάποιους ανθρώπους από τη διοίκηση να με πείσει και να είμαι και πάλι παίκτης του ΠΑΟΚ", είπε για να συμπληρώσει:

"Ημουν 15 χρονών, με είχε πάρει τηλέφωνο ο τότε προπονητής της β' ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Μαλιούφας, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ γιατί όσο ήμουν στην ομάδα με βοήθησε, αλλά μου είπε ότι ο προπονητής δεν θα με κρατήσει λαμβάνοντας υπόψη μια κακή απόδοσή μου σε ένα τουρνουά. Ηταν μια απόφαση την οποία σεβάστηκα. Απλά ήταν εκείνες οι τελευταίες ημέρες που έπρεπε να ετοιμάσω τα πράγματα μου για να γυρίσω πίσω στο χωριό μου, που δεν θα ξεχάσω γιατί πραγματικά με στενοχώρησαν".

Ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε για να τον αποκτήσει. "Σίγουρα, αυτό με ευχαρίστησε γιατί όταν μια ομάδα πληρώνει για σένα σημαίνει και δείχνει ότι σε πιστεύει. Είχα φύγει από τον ΠΑΟΚ με άλλα όνειρα, είχα απομακρυνθεί από την ομάδα σε πολύ μικρή ηλικία, αυτό με πείσμωσε, συνέχισα να προσπαθώ και τώρα είμαι και πάλι εδώ. Ημουν μικρός δεν τα σκεφτόμουν όλα αυτά.

"Σίγουρα σε ένα μικρό παιδί όλα αυτά μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ. Μπορεί όλα αυτά τα πράγματα να τον ρίξουν ψυχολογικά και να μην καταφέρει να μην φτάσει πολύ ψηλά. Εγώ δεν ήμουν τέτοιο παιδί. Συνέχισα. Πίστεψα στον εαυτό μου. Γύρισα στο χωριό μου και σκαλοπάτι, σκαλοπάτι έφτασα στην πρώτη ομάδα της πόλης (σ.σ. Πανσερραϊκός) και τώρα είμαι στην πρώτη ομάδα της Ελλάδας!".

Σχετικά με τη δεύτερη ευκαιρία ου του έδωσε ο ΠΑΟΚ απάντησε ότι "δεν το βλέπω έτσι για κανέναν. Και εγώ θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και η ομάδα να βοηθηθεί από εμένα. Αυτή η δεύτερη ευκαιρία για μένα είναι με μεγαλύτερες απαιτήσεις γιατί σίγουρα δεν είμαι ένα μικρό παιδί που ήμουν τότε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δώσω στον ΠΑΟΚ τον καλύτερο εαυτό μου.

"Σήμερα ο ΠΑΟΚ διοικείται από μια σοβαρή διοίκηση και από ανθρώπους που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Τότε, άκουγα και έβλεπα, ότι η ομάδα είχε κάποια προβλήματα. Ζούσα στους ξενώνες του γηπέδου του Μακεδονικού, που από ότι ξέρω δεν ήταν ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ. Τώρα αυτή η διοίκηση έχει φτιάξει το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Σιγά σιγά βλέπουμε ότι γίνονται κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα".

Ενδιαφέρον παρουσίασε και η άποψή του για τα όσα συνέβησαν μεταξύ του ιδίου και της ΑΕΚ από τα Χριστούγεννα. "Το φλερτ με την ΑΕΚ είχε ξεκινήσει κοντά στα Χριστούγεννα. Είχα μιλήσει με ανθρώπους

Keywords
Τυχαία Θέματα