Για μια νέα αρχή στη Ρίγα o ΠΑΟΚ

Η πρεμιέρα του Eurocup θα βρει τον ΠΑΟΚ στη Λετονία καθώς αύριο (15/11) αντιμετωπίζει τη Ρίγα. Για τον Δικέφαλο το ζητούμενο είναι να ξεκινήσει ιδανικά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, αλλά και να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα έπειτα από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Είναι σαφές εξάλλου ότι στους αγώνες που ακολουθούν θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον κάποιων παικτών στην ομάδα. Εχει ήδη αποφασιστεί να λυθεί

το συμβόλαιο του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους ο οποίος θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από έναν μήνα, κυρίως όμως δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του.

Υπό αμφισβήτηση είναι και οι Τζέι Αρ Γκίντενς, Ρασάντ Ράιτ. Αμφότεροι καλούνται να αποδείξουν ότι δικαίως έχουν θέση στο ρόστερ. Και το αυριανό παιχνίδι είναι ένα από τα κριτήρια.

Από εκεί και πέρα, η ελληνική ομάδα αναμένεται να φθάσει το απόγευμα στη Ρίγα έπειτα από ταξίδι περίπου δέκα ωρών. Σε ότι αφορά τη λετονική ομάδα, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο... "είναι δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Ρίγα κέρδισε τη Ζαλγκρίς στη Βαλτική Λίγκα και απέδειξε ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, συμμετείχε εξάλλου στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκα, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας.

"Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία, εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκειά του και κυρίως να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο διάστημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα