Γκάμπριελ: Αν ο Πρίγκιπας πληρώσει, δεν θα έχει κανένα λόγο να αρνηθεί ο Ροναλντίνιο

"Δεν υπάρχει λόγος να πει όχι στην πρόταση ο Ρόνι"! Τάδε έφη Ροντρίγκεζ Γκάμπριελ προτρέποντας τον 31χρονο άσο της Φλαμένγκο να έρθει στην Ελλάδα και το Τριφύλλι! Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην "globoesporte.com", αναφέρθηκε στο... φλερτ των πρασίνων με τον Ροναλντίνιο,

τονίζοντας πως αν ο μελλοντικός ιδιοκτήτης της ομάδας, Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι διατεθειμένος να καλύψει οικονομικά τον Βραζιλιάνο άσο, τότε ο ίδιος ο Ρόνι, δεν θα έχει κανένα σοβαρό λόγο για να μην αποδεχθεί την πρόταση του Τριφυλλιού!

Οι Βραζιλιάνοι τις τελευταίες μέρες έχουν ρίξει αρκετό βάρος στην υπόθεση του Ροναλντίνιο και του Παναθηναϊκού και την Πέμπτη (17/11) φιλοξένησαν δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή των πρασίνων, Γκάμπριελ, ο οποίος μίλησε για την εν λόγω υπόθεση.

Ο δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ που αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό, ανέφερε πως εφόσον ο Πρίγκιπας καλύψει το κασέ του Ροναλντίνιο, τότε δεν θα υπάρχει κάποιος λόγος ώστε να μην δεχθεί την πρόταση ο Ρόνι!

"Η χώρα είναι υπέροχη. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο και λατρεύουν τον Ροναλντίνιο. Εάν ο Πρίγκιπας είναι διατεθειμένος να πληρώσει, νομίζω ότι στο τέλος ο Ροναλντίνιο θα αποδεχθεί την πρόταση", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκάμπριελ.

Κατόπιν αναφέρθηκε στις δύο... επισκέψεις του Ρόνι στην Ελλάδα: "Συναντηθήκαμε δύο φορές με τον Ροναλντίνιο στην Αθήνα, όταν είχε έρθει με την Μπαρτσελόνα και την Μίλαν. Νομίζω ότι έχει δουλειές στην Ελλάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ο Ροναλντίνιο δεχθεί να έρθει στην Ελλάδα θα συναντήσει μία καλύτερη ποιότητα ζωής απ' ότι στην Βραζιλία".

Keywords
Τυχαία Θέματα