Γκάζια Βαλβέρδε στους παίκτες

Εντονες παρατηρήσεις έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μπήκε πολύ πιο χαλαρά,

γεγονός που ενόχλησε τον Βαλβέρδε: "Να ξέρετε ότι δεν είμαι ευχαριστημένος όσο θα έπρεπε, παρά το γεγονός ότι νικήσαμε 4-0. Θέλω να καταλάβετε ότι είμαστε μία ομάδα. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να δείχνουμε σοβαρότητα σε όλο το ματς, και στα 90 λεπτά", τόνισε αρχικά ο Βαλβέρδε και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες συμπεριφορές που δεν του άρεσαν:

"Δεν θέλω να βλέπω κάποιους από εσάς να κάνουν ό,τι θέλουν. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάποιοι άνοιγαν κουβεντούλα με τον πάγκο μας, άλλοι έκαναν παιχνιδάκια με την μπάλα, άλλοι τακουνάκια!".

Ο ισπανός τεχνικός θέλησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και περιμένει πως στο ματς της Τετάρτης (14/12) με τον Λεβαδειακό, οι παρατηρήσεις του θα πιάσουν τόπο.

"Αυτό που θέλω είναι να σέβεστε την ομάδα μας και φυσικά τον αντίπαλο. Και κάτι άλλο. Δεν θέλω να χαλαρώνετε, γιατί την έχουμε πατήσει στο παρελθόν. Και δέκα γκολ αν μπορούμε να βάζουμε, να κοιτάξουμε να τα βάλουμε", τόνισε κλείνοντας ο Βαλβέρδε, που στην προπόνηση της Τρίτης (13/12) θα μάθει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του.

Γέστε και Φουστέρ επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ επίσης είναι πιθανό να είναι έτοιμοι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Τζιμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα