Γκερέιρο: Γκολ με Ολυμπιακό

Ως προσωπική... λύτρωση είδε ο Ρότζερ Γκερέιρο το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, πιστεύοντας ότι ο Νίκος Κωστένογλου θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες απ' ό,τι ο ισπανός.

Ο άσος της Ενωσης μίλησε στη Nova για τη νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα του, αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας

την επιθυμία να παίξει και να σκοράρει.

"Το ντέρμπι δίνει κίνητρο σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά η αλλαγή του προπονητή δίνει επιπλέον κίνητρο ειδικά στους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής για να αποδείξουν ότι μπορούν να τον κερδίσουν", είπε ο πολωνός και πρόσθεσε: "Αυτό που μου λείπει εμένα προσωπικά είναι το να είμαι βασικός σε συνεχόμενα παιχνίδια, ελπίζω όμως ότι με τον νέο προπονητή ότι θα μπορέσω να τα καταφέρω".

Οσο για το ντέρμπι, είπε: Δεν έχω πετύχει γκολ σε ελληνικό ντέρμπι και θα ήταν πολύ ωραίο να τα καταφέρω τώρα. Θα ήταν λάθος αν οι ποδοσφαιριστές έβλεπαν ως εκδίκηση το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω της βαριάς ήττας στον περσινό αγώνα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο παρελθόν υπήρχαν και νίκες της ΑΕΚ εναντίον του Ολυμπιακού με ευρύ σκορ".

Keywords
Τυχαία Θέματα