Γκούντι: Δύσκολα για ΠΑΟΚ στο Λονδίνο

Ο Γκούντγιονσεν γνωρίζει πολύ καλά και την Τότεναμ και το αγγλικό ποδόσφαιρο και είναι από τους πλέον κατάλληλους για να κάνει εκτιμήσεις και προβλέψεις για το παιχνίδι των "πετεινών" με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισλανδός άσος μίλησε από το Λονδίνο στο οποίο βρίσκεται για να συνεχίσει την αποθεραπεία του στον "Sport 103 FM" και ανέφερε:

Για την αναμέτρηση Τότεναμ-ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ θα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Τότεναμ στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και όπως βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα".

Για την εικόνα του ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ: "Θυμάμαι στο δικό μας παιχνίδι την ατμόσφαιρα. Ηταν λίγο τρελή η ατμόσφαιρα. Θυμάμαι μία καλή ομάδα που έπαιζε καλά τις αντεπιθέσεις. Ισως τον τελευταίο καιρό δεν έχει κερδίσει κάποια ματς που θα ήθελε να πάρει, αλλά είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ".

Για το rotation της Τότεναμ: "Πολλές αγγλικές ομάδες επειδή έχουν πολλούς θεσμούς που συμμετέχουν, χρησιμοποιούν κάποιες διοργανώσεις για να παίξουν και νεαροί παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι η Τότεναμ θα προκριθεί και στις επόμενες φάσεις θα παίξουν και οι βασικοί ποδοσφαιριστές".

Για τη δική του εμπειρία στην Τότεναμ: "Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή έδρα. Ο Ρέντναπ είναι ένας φανταστικός προπονητής. Καταφέρνει να παίρνει το μάξιμουμ από τους παίκτες και φέτος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τους καλύτερους δυνατούς παίκτες. Με το ρόστερ που διαθέτει μπορεί να βγει ακόμα και στην πρώτη τριάδα του αγγλικού πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα