Γόντικας: Να συνεχίσουμε έτσι και το 2012

Το παρών στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του "Πανάθα Power Club" στο γήπεδο της Λεωφόρου έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού δηλώνοντας ικανοποιημένος και ζήτησε από τους παίκτες και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να συνεχίσουν έτσι και το

2012. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού, τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και των επενδυτών από την Σαουδική Αραβία.

Αρχικά ο Δημήτρης Γόντικας έκανε ένα σχόλιο για την εκδήλωση: "Είναι η ετήσια γιορτή που κάνει ο Παναθηναϊκός για τα παιδιά εδώ και πολλά χρόνια. Όσο έχουμε τη δυνατότητα θα το συνεχίσουμε, αφού σηματοδοτεί την περίοδο των Χριστουγέννων. Ελπίζουμε ο κόσμος να συνεχίσει να έρχεται όπως έκανε και σήμερα. Είμαστε πολλοί ικανοποιημένοι από την προσέλευση του".

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας είπε: "Δεν μπορούμε να είμαστε δυσαρεστημένοι. Να συνεχίσουμε έτσι και να επιλύσουμε τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει η ΠΑΕ".

Η ευχή του για το νέο έτος: "Εύχομαι υγεία σε όλους και να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε".

Για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους Αραβες επενδυτές ανέφερε: "Δεν γνωρίζω σε τι επίπεδο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Αυτά είναι εσωτερικά ζητήματα και δεν σας αφορούν".

Κανονικά προπόνηση ενόψει Αγροτικού Αστέρα
Σε αγωνιστικό επίπεδο, το πρόγραμμα περιελάμβανε κανονικά προπόνηση για τους πράσινους, αφού την Τρίτη (20/12, 14:00GR) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. Οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Τοτσέ και Νίνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα