Η ΑΕΚ πανηγυρίζει την πρόκριση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στο β` γύρο του CEV Cup

H oμάδα βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του CEV Cup, καθώς νίκησε με 3-1 σετ στο Βελιγράδι τη Βιζούρα.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση:

"Μεγάλο ενθουσιασμό και συγκίνηση σκόρπισε στον κόσμο της ΑΕΚ η ομάδα βόλεϊ Γυναικών η οποία κέρδισε μέσα στο Βελιγράδι την Βιζούρα, εξασφαλίζοντας την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη

φάση του Ευρωπαϊκού CEV Cup. Η ΑΕΚ συγχαίρει όλους τους συντελεστές της τεράστιας αυτής επιτυχίας που ήρθε με την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία της Ένωσης στον θεσμό του ευρωπαϊκού κυπέλλου. Συγχαίρουμε τον προπονητή Αποστόλη Οικονόμου και τις πρωταγωνίστριες αθλήτριες μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Συγχαίρουμε συνολικά όλο το δυναμικό της ομάδας από τον βοηθό προπονητή μέχρι τους Εφόρους και τους φροντιστές και όλους όσοι πασχίζουν για την ομάδα κάνοντας πολλές φορές προσωπικές θυσίες. Τέλος συγχαίρουμε και τους ηρωικούς οπαδούς μας που βρήκαν τον δρόμο για το Βελιγράδι αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλη είναι η ιδέα της ΑΕΚ. Ζήτω η μεγάλη ΑΕΚ", αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα