Η απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία στα INTERSPORT από την PUMA

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, η PUMA υποδέχτηκε τους φίλους της σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό απόγευμα στο ολοκαίνουριο κατάστημα INTERSPORT στο Smart Park στα Σπάτα. Οι επισκέπτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους προσκεκλημένους ποδοσφαιριστές Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Καραγκούνη και Νίκο Γεωργέα, ενώ παλμό στην εκδήλωση έδωσε η εκπομπή των

Χρήστου Σωτηρακόπουλου και Γιάννη Θειακού, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το κατάστημα.

Οι επισκέπτες πέρασαν την ώρα τους συμμετέχοντας σε football shooting game στο ειδικά διαμορφωμένο mini football corner και κέρδισαν υπέροχα δώρα, ενώ η PUMA προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιρικές μπάλες PUMA!

Ο Marketing Manager της PUMA, Θωμάς Κατάκης δήλωσε: Β«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για μία ακόμα φορά βρεθήκαμε κοντά στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την INTERSPORT και τους δώσαμε την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αγαπημένους αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου.Β»

H PUMA είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες sport & lifestyle στον κόσμο που σχεδιάζει και αναπτύσσει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ πρωτοπορώντας πάντα τόσο στο τομέα της τεχνολογίας όσο και του design. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.puma.com/football.

Keywords
Τυχαία Θέματα