Η εκδίκηση των Νάγκετς...

Σε ένα από τα πιο θεαματικά ματς της σεζόν, το οποίο κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, οι Νάγκετς πήραν εκδίκηση από τον Καρμέλο Αντονι.

Τον κέρδισαν μέσα στο νέο του σπίτι (114-119) και τον βύθισαν στον προβληματισμό. Μεγάλη εμφάνιση από τον Γκαλινάρι, σάκος του μποξ οι Νικς, κάταγμα ο Χάρελσον.

Μετά τον Μπλέικ Γκρίφιν o λιγότερο διαφημισμένος Πολ Μίλσαπ έδωσε ένα καλό μάθημα και στον Κέβιν Λοβ, οδηγώντας τους Τζαζ στη νίκη με 108-98 επί των Τίμπεργουλφς.

Με ηγέτη τον Κέβιν Μάρτιν

(25 πόντοι) και τους Κάιλ Λόρι και Γκόραν Ντράγκιτς να πετυχαίνουν κρίσιμα καλάθια στο τέλος, οι Ρόκετς επικράτησαν με 105-102 των -χωρίς Τιμ Ντάνκαν- Σπερς, φτάνοντας τις έξι σερί νίκες.

Με παίκτη κλειδί τον Νταλόντ Ουέστ οι Μάβερικς επικράτησαν δύσκολα με 83-81 μέσα στη Νέα Ορλεάνη, κερδίζοντας για πρώτη φορά εκτός έδρας τους Χόρνετς έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια!

Με τον Μάικ Κόνλεϊ να σημειώνει και τους 22 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο και τον Μαρκ Γκασόλ να αναλαμβάνει δράση στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γκρίζλις συνέτριψαν με 128-95 τους Κινγκς, φτάνοντας τις έξι σερί νίκες.

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Θάντερ πέρασε από το Νιού Τζέρσεϊ (74-84). Με 21 πόντους γιόρτασε το νέο του συμβόλαιο ο Ουέστμπρουκ, 20 πρόσθεσε ο Ντουράντ,ενώ από τους γηπεδούχους Νετς ξεχώρισε μόνο ο ρούκι Μάρσον Μπρουκς.

Με τον Ριπ Χάμιλτον να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του σαν παίκτης των Μπουλς (20 π.), το Σικάγο επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ με 95-89 επί της Σάρλοτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα