Η κατηφόρα δεν έχει... στοπ για τον ΠΑΟΚ!

Το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε ούτε στην Τρίπολη και ο Δικέφαλος αγνοεί τι θα πει νίκη στο πρωτάθλημα από τις 25 Σεπτεμβρίου όταν είχε νικήσει με 3-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η εμφάνισή του σε εκείνο το ματς είχε ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας, ωστόσο, η συνέχεια έφερε την... ανώμαλη προσγείωση.

Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που ήταν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα πολλοί πίστευαν πως το σερί θα σπάσει, αλλά οι αρκάδες είχαν άλλη γνώμη.

Ετσι,

ο ΠΑΟΚ από τις 25 Σεπτεμβρίου κι έπειτα μετράει 3 ήττες (από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Αστέρα) και 2 ισοπαλίες (με ΟΦΗ και ’ρη). Συνολικά, μετά από 9 παιχνίδια, έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο τον Πανιώνιο, ενώ έχει αποσπάσει ισοπαλία από τον ’ρη και έχει ηττηθεί από Εργοτέλη, Ολυμπιακό και Αστέρα. Ως φιλοξενούμενος έχει δεχθεί μάλιστα τα 7 από τα 10 γκολ που έχει στο παθητικό του.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε να χάσει από τον Αστέρα, από την περίοδο 2007-08. Τότε, η ομάδα της Τρίπολης είχε επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια της σεζόν. Πλέον σε 9 παιχνίδια παρουσιάζεται απόλυτη ισορροπία. Οι δύο ομάδες έχουν από 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα