Η... θυσία του Βιεϊρίνια

08:48 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Στη Γερμανία βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, προκειμένου να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ. Μία μεταγραφή, που θα... πληγώσει αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ, αλλά θεωρείται αναγκαία για την επιβίωση της ομάδας.

Ο Ζήσης Βρύζας συνόδευσε τον Βιεϊρίνια στη Γερμανία, για να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι διαπραγματεύσεις με τη Βόλφσμουργκ. Από την περασμένη Παρασκευή (30/12) ο Βρύζας είχε ξεκαθαρίσει πως αν ερχόταν μία καλή πρόταση για τον πορτογάλο άσο, στον ΠΑΟΚ

δεν θα την άφηναν να πάει χαμένη.

Η οικονομική επιβίωση της ομάδας αποτελεί προτεραιότητα, άλλωστε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ετσι, στο Δικέφαλο θεωρούν πως αυτή είναι η σωστή επιλογή, καθώς με τα περίπου 4 εκατομμύρια που θα βάλει στο ταμείο του, θα μπορέσει να καλύψει τρύπες που είναι δύσκολο να κλείσουν με άλλο τρόπο.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε και τον Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ είναι πάντα ανοιχτό και το θέμα Σαλπιγγίδη.

Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο κόσμος σε αυτές τις κινήσεις, ωστόσο, στον ΠΑΟΚ είχαν ανοιχτά τα χαρτιά τους. Δεν έκρυψαν τίποτα και σε αυτή την ειλικρίνεια ποντάρουν. Ο κόσμος ήταν ενήμερος για τις αποφάσεις της διοίκησης, όπως ασφαλώς και ο Λάσλο Μπόλονι, που βλέπει να χάνει κάποια από τα σημαντικά εργαλεία που είχε στα χέρια του.

Οταν, όμως, τίθεται θέμα... επιβίωσης της ΠΑΕ, ήταν δύσκολο να κλείσει την πόρτα στους γερμανούς ο ΠΑΟΚ. Μένει να δούμε, αν θα υπάρξει οριστική συμφωνία κι αν ο Ζήσης Βρύζας επιστρέψει στην Ελλάδα μόνος του, χωρίς τον Βιεϊρίνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα