Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ζορίστηκε αρκετά απέναντι στην ΚΚ Ζάγκρεμπ, ωστόσο επικράτησε με 87-74 στην Ρωσία, για την 8η αγωνιστική της Euroleague

Η ΚΚ Ζάγκρεμπ δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ρωσία, ωστόσο η ομάδα του Καζλάουσκας πήρε μπροστά στο τέταρτο δεκάλεπτο και έκαμψε την αντίσταση των κροατών, επικρατώντας με το τελικό 87-74 και διατηρώντας το αήττητο στην διοργάνωση.

Καλύτερος παίκτης για τους μοσχοβίτες ήταν ο Τζαμόντ Γκόρντον, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους, ενώ πήρε και σημαντικές βοήθειες από τους Κρστιτς,

Μεχία και Βοροντσέβιτς. Για τους κροάτες, η τριάδα Σιμόν, Μέι και Χέιτβελτ έκανε ότι μπορούσε, χωρίς ωστόσο να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Κροάτες, με αποτέλεσα να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 5 πόντους (18-23)!

Στη συνέχεια, όμως ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Με αυτόν τον τρόπο έκλεισαν το ημίχρονο με προβάδισμα 9 πόντων (43-34), την ώρα που η ΚΚ Ζάγκρεμπ δεν μπορούσε να βρει τρόπο να φτάσει στο καλάθι των γηπεδούχων.

Επειτα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλοξενούμενων, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ανεβάσει την απόδοση της και θα φτάσει σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στην Εuroleague με 87-74, παραμένοντας αήττητη στην διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 43-34, 60-58, 87-74.

Keywords
Τυχαία Θέματα