Ισόπαλη 19-19 η Εθνική με Τυνησία

Η εθνική ομάδα χάνμτπολ ανδρών αναδείχθηκε ισόπαλη με την Τυνησία 19-19. στο δεύτερο φιλικό της με την ομάδα της Αφρικής στο κλειστό γυμναστήριο του Γέρακα.

"Ήταν ένα camp προετοιμασίας . Ήταν μια πρώτη γνωριμία και μας δόθηκε η ευκαιρία να βγοΥν πολύτιμα συμπεράσματα παίζοντας με ένα δυνατό αντίπαλο. Δοκιμάστηκαν όλοι οι παίκτες και βγήκαν πολύτιμα συμπεράσματα. Κρατάμε από το πρώτο ξεκίνημά μας το καλό κλίμα τη μαχητικότητα την αποφασιστικότητα και τον ενθουσιασμό της ομάδας.

Το

έργο μου είναι να προσπαθήσω να διορθώσω τα τεχνικά στοιχεία της ομάδας και στον χρόνο που έχουμε μπροστά μας μέχρι τον Ιανουάριο για τα προκριματικά του παγκοσμίου να είμαστε έτοιμοι", δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης.

Τα δεκάλεπτα: 3-4, 6-5, 9-9 (ημ.), 14-11, 16-16, 19-19

Ελλάδα (Γ. Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Δημάκης, Μεγαλοοικονόμου, Μαστορογιάννης 3, Ριγανάς 2, Ζαραβίνας 2, Σαμαράς, Μπαλωμένος, Βακάλης 2, Κοκολοδημητράκης 1, Κουλούρης, Ευαγγελίδης 1, Τζούφρας, Γ. Γεωργιάδης, Χαλκίδης 1, Αλβανός 3, Μπακαούκας 2, Γεωργιάδης Δ. 1, Μάλλιος 1

Τυνησίας (Αλ. Πορτέ): Μισαουΐ, Μπάρ, Γκαρμπί, Τουατί 3, Μπανούρ 5, Αλουϊνί 1, Μαγκάιζ, Μαάρεφ, Μαχμούντ, Σφαρ, Αμρί, Μράμπετ 5, Μεγκάνεμ 1,Μπουγκανμί 1, Σουϊρέφ 1, Αγέντ 2

Keywords
Τυχαία Θέματα