Ιτούδης: Τα λάθη στο Top 16 δεν συγχωρούνται

Για την προσεχή κλήρωση (28/12) του Top 16 της Euroleague μίλησε, σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως τα λάθη σε αυτή την φάση της διοργάνωσης δεν συγχωρούνται, ενώ παράληλλα έπλεξε και το εγκώμιο του ΑΓΟΡ, ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων την Τετάρτη (28/12), για την 10η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιτούδη:
"Εχουμε μελετήσει πολύ διεξοδικά το πώς παίζει το Ρέθυμνο, με την έννοια ότι έχουν πολύ ποιότητα

και είναι πολύ αθλητική ομάδα. Ισως να είναι η πιο αθλητική ομάδα της κατηγορίας αυτή τη στιγμή.

Οι ατομικές ικανότητες που έχουν οι τέσσερις αμερικάνοι, αλλά και γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται το Ρέθυμνο και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του είναι πολύ σημαντικός.

Αν δούμε πιο αναλυτικά, θα δούμε ότι τα ξεκινήματά του στις αρχές των δεκαλέπτων και ιδιαίτερα όταν παίζει εντός, είναι πολύ ενθουσιώδη. Εχουν έναν ενθουσιασμό, έχουν αθλητική ομάδα, πηγαίνει σε υψηλό σκορ και έχει πολλά στοιχεία που θα δούμε και θα αναλύσουμε με τους παίκτες.

Είχαμε δύο προπονήσεις πριν από τα Χριστούγεννα και άλλες τρεις τώρα, που είναι υπεραρκετές για να προετοιμαστούμε. Εχουμε προετοιμάσει αγώνες και μία προπόνηση και ήταν πολύ πιο δύσκολο".

Για την κλήρωση του Τοp 16 της Εuroleague, σχολίασε: "Γίνεται και η κλήρωση της Euroleague, η οποία θα μας δώσει και τη συνέχεια του προγράμματός μας, θα μας δείξει ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε.

Οποιοι κι αν είναι, το ζητούμενο για εμάς είναι να παίξουμε σοβαρά, να εστιάσουμε στο στόχο μας σε μια φάση της διοργάνωσης όπου τα λάθη, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν συγχωρούνται, καθώς είναι μόλις έξι αναμετρήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα