Ιβάνοβιτς: Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός

Δεν περιμένει εύκολο βράδυ για την ομάδα του ο προπονητής της Κάχα Λαμποράλ, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης των ισπανών με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (2/11).

"Η νοοτροπία μας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι κοιτάζοντας την κατάταξη. Έχουμε δύο νίκες, αλλά η Ευρωλίγκα είναι δυνατή διοργάνωση χωρίς εύκολους αντίπαλους. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και έχει μεγάλη εμπειρία

στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κάτι πολύ σημαντικό.

"Είναι αλήθεια ότι έχασαν κάποιους βασικούς παίκτες, αλλά εξακολουθούν να έχουν μεγάλες δυνατότητες. Πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια στάση που είχαμε μέχρι τώρα, με δυνατή άμυνα και υπομονή. Δεν είμαστε ακόμη στο 100% του παιχνιδιού μας και θα πρέπει να προπονηθούμε ακόμη περισσότερο, προκειμένου οι παίκτες μας να κολλήσουν καλύτερα μεταξύ τους", δήλωσε ο προπονητής της Κάχα Λαμποράλ.

Πριτζιόνι: "Εάν επαναπαυτούμε, θα έχουμε πρόβλημα"
Ο Πάμπλο Πριτζιόνι, από τη μεριά του, είπε για την επικείμενη αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους: "Το ότι έχουμε ήδη δύο νίκες στη διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό, αλλά αυτό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και αν μείνεις πίσω, μπορεί να έχεις προβλήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να μείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, με την επιθετική μας άμυνα και διάρκεια στο παιχνίδι.

Ολυμπιακός είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος, λόγω της εμπειρίας του στη διοργάνωση και της ποιότητας των παικτών του. Δεν πρέπει να έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Αν νομίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών, με την απώλεια των μεγάλων ονομάτων, θα μπούμε σε πραγματικές περιπέτειες".

Keywords
Τυχαία Θέματα