...και αν μας μείνουν ρέστα!

17:49 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Χαίρετε, κύριοι. Καταρχάς, καλή χρονιά σε όλους και αν μας... μείνουν τίποτα ρέστα από τα κάθε λογής χαράτσια που μας έχουν φορτώσει και μας δοθεί η δυνατότητα για κανένα bet, καλή μας επιτυχία.

Το ποδοσφαιρικό κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας μού θυμίζει το... 2012. Πάμε στο άγνωστο, καθώς με εξαίρεση τους Αγγλους που παίζουν... μέρα παρά μέρα, όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα είχαν διακοπή, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πάμε στα αγγλικά και ξεκινάμε με το

ντέρμπι της Σίτι με τη Λίβερπουλ. Είμαι μεταξύ "1" και over, αλλά μάλλον θα στραφώ στο 1,72 του +2,5 γκολ, εκτιμώντας πως μας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια απ' ό,τι ο "1".

Από το Νησί θα κρατήσω και το πολύ υψηλό over 2,5 γκολ στο Μπρίστολ Σίτι - Μίλγουολ. Θα μου πείτε πρόκειται για δυο ομάδες που δεν έχουν έφεση στα μεγάλα σκορ. Σας απαντάω, λοιπόν, πως πριν από 40 μέρες έπαιξαν ξανά μεταξύ τους και σε μία ώρα αγώνα είχε επιβεβαιωθεί το +2,5. Ξεκαθαρίζω πως κυκλώνω το σημείο, κρίνοντας πως το 2,10 αποτελεί value bet.

Κλείνω την τριαδούλα μου επίσης με... γκολ. Αυτή τη φορά δεν θέλω +2,5. Το ένα της Μάλαγα στο Μπερναμπέου μου αρκεί, για να πληρωθώ το goal - goal του 1,80 (σ.σ.: ε, αν δεν σκοράρει η Ρεάλ, τι να πω...).

That's all. Kαι πάλι καλή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα