Καλαμπόκης: Χρειάζεται υπομονή

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλαμπόκης, μίλησε για την πρόκριση επί του Ικάρου και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στους "4" του Κυπέλλου, ενώ ανέφερε ότι ο Δικέφαλος θα βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sport 103:
Για τον πρόκριση επί του Ίκαρου: "Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε εύκολη, με τη δική μας απόδοση. Είναι τα πρώτα παιχνίδια και ακόμη δεν έχουν δεθεί. Προσπαθήσαμε

να βάλουμε στο παιχνίδι μας στοιχεία που θέλουμε να δείξουμε σε όλη τη σεζόν. Δυνατή άμυνα, και προσήλωση στην επίθεση. Αυτό ήταν φανερό χθες με τους πόντους που πετύχαμε, αλλά και με την άμυνα που παίξαμε".

Για το αν χρειάζεται χρόνο η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ: "Ο χρόνος θα είναι υπέρ μας. Είχαμε δύο προσθήκες που ήρθαν την τελευταία στιγμή, γιατί κάθε μέρα που περνάει και κάθε αγώνα που παίζουμε σίγουρα κάτι θα κερδίζουμε".

Για το αν έκανε καλό στον ΠΑΟΚ ο αγώνας με τη Γαλατά: "Σίγουρα γιατί προσπαθήσαμε να βρούμε ένα αγωνιστικό ρυθμό νωρίτερα από τις άλλες ομάδες και όταν παίζεις ένα αγώνα υψηλού επιπέδου με τη Γαλατά, τότε μόνο καλό μπορεί να κάνει".

Για το αν η ομάδα του ΠΑΟΚ χρειάζεται της δώσει χρόνο ο κόσμος: "Κάθε ομάδα χρειάζεται υπομονή. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη μερίδα φιλάθλων και αυτό είναι ένας λόγος για κάθε παίκτη να θέλει να παίζει στην ομάδα. Εγώ δεν μπορώ να πω για το πότε θα είμαστε έτοιμοι, το προπονητικό επιτελείο που έχουμε ξέρουν όλοι τα αποτελέσματα που έχει και υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη απ' όλους".

Για το πως αισθάνεται ένας παίκτης που βλέπει ότι δεν αρχίζει το πρωτάθλημα: "Το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό γιατί πάντα πάμε να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν μία εβδομάδα πριν την εκκίνηση του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει ένα καλοκαίρι. Εμείς ως παίκτες θα θέλαμε να παίξουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όμως, τα προβλήματα είναι σοβαρά και δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει".

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά και τις λίγες ομάδες που συμμετέχουν στο Κύπελλο: "Κάθε χρόνο τα προβλήματα αντί να μειώνονται γίνονται όλο και περισσότερα. Για να παίξεις ένα τελικό πρέπει να παίξεις και με καλύτερες ομάδες και σίγουρα χρειάζεται υπέρβαση. Το σίγουρο είναι ότι εμείς θα πάμε να παίξουμε και να παλέψουμε για την πρόκριση. Οι κληρώσεις μας από την αρχή της χρονιάς είναι κάπως, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να αντιμετωπίζει μεγάλες ομάδες και θα παλεύει για το καλύτερο και πιστεύω ότι αυτό σε βάθος χρόνου θα είναι καλό για εμάς".

Τέλος, ανέφερε: "Πιστεύω ότι θα έχουμε τον κόσμο μπροστά μας. Θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε, να μας υποστηρίξει όπως πρέπει. Στο παιχνίδι με τον Ίκαρο, δεν ήταν καλό που δεν είχαμε φιλάθλους και ομολογώ πως μας πείραξε".

Keywords
Τυχαία Θέματα