Καλαφατάκης: Για τον κόσμο μας...

Στους φίλους του ΚΑΟΔ αφιέρωσε τη νίκη επί του ο Γιώργος Καλαφατάκης εκτιμώντας ότι η ομάδα του άξιζε το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην καθοριστική παρουσία των Κιτσούλη, Αθηναίου οι οποίοι ουσιαστικά φρόντισαν για τη νίκη του ΚΑΟΔ:

"Δώσαμε πολύ μεγάλη χαρά στον κόσμο μας. Είμαστε σε ανοδική πορεία. Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο στα προηγούμενα παιχνίδια μας

και το πήραμε σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Ξεκινήσαμε νευρικά, κάναμε παιδαριώδη λάθη και δώσαμε στον ’ρη το δικαίωμα να έχει το προβάδισμα και τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε, αφήσαμε πίσω το κακό πρώτο μέρος, δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε άμυνα και πήραμε τα ριμπάουντ. Το παιχνίδι το είδε όλη η Ελλάδα και είναι σημαντικό που το έδειξε. Πρέπει να μας δουν και παραέξω για να καταλάβουν ότι αξίζουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον ανεπανάληπτο κόσμο", είπε και αναφέρθηκε στους Κιτσούλη, Αθηναίου:

"Παίζουν αυτοί που μπορούν να δώσουν τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα που βασίζεται στο ρόστερ της. Ο Κιτσούλης έχει ψυχή, ο Αθηναίου επίσης. Κάθε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος. Πήραμε βοήθειες από όλα τα παιδιά και το αξίζαμε... Δυσκολευτήκαμε περισσότερο από το άγχος το δικό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα