Κάλεσμα Ζούρου σε Διαμαντίδη

Με δηλώσεις του ο Ηλίας Ζούρος άνοιξε την πόρτα της Εθνικής στον Δημήτρη Διαμαντίδη, από τον οποίο ζητάει να επιστρέψει στην επίσημη αγαπημένη για το προολυμπιακό τουρνουά του καλοκαιριού.

"Θα ήταν πολύ ωραίο να έκλεινε ο Διαμαντίδης την καριέρα του με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες", τόνισε στη Nova ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός και συνέχισε:

"Η σχέση μας είναι πολύ καλή, τον σέβομαι απεριόριστα και σέβομαι την απόφασή του, αλλά τελειώνοντας η σεζόν θα μπορούσαμε να έχουμε και τον Δημήτρη και μαζί με όλους

τους άλλους παίκτες να κάνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο για να φτάσουμε στο Λονδίνο".

Οσο για το γεγονός ότι οι έλληνες διεθνείς έχουν φέτος πιο πολύ χρόνο στους συλλόγους όπου αγωνίζονται ο Ζούρος σχολίασε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βλέπουμε δικά μας παιδιά, που παίρνουν χρόνο και βελτιώνονται. Τώρα μάλιστα που υπάρχει η οικονομική κρίση, βγήκαν νέα στοιχεία και είμαι χαρούμενος γιατί θα έχουμε και το καλοκαίρι ευχάριστο πονοκέφαλο. Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει βελτιωθεί σημαντικά, έχει πάρει πλέον παιχνίδια και είναι σε ανοδική πορεία. Νομίζω ότι είναι και αυτό ένα θετικό στοιχείο, καθώς θα μπορέσει να είναι έτοιμος και για την Εθνική ομάδα".

Τέλος, ο Ηλίας Ζούρος μίλησε και για το προ-ολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βενεζουέλα: "Δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή και δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Συμμετέχουν δώδεκα ομάδες και υπάρχουν μόνο τρία εισιτήρια. Αν είμαστε σοβαροί, πιστεύω πως θα προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ και μπορούμε να το πετύχουμε. Έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα