Κάρολ: Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου που έρχομαι στον Ολυμπιακό

Ως μεγάλο βήμα για την καριέρα του, χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Ρόι Κάρολ, στο πλαίσιο της παρουσίασης του από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Ο βορειοιρλανδός γκολκίπερ παρουσιάστηκε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και να κερδίσει μία θέση στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην Super League,

αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρολ:
Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: "Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι 34 ετών και θεωρητικά είμαι νέος για τερματοφύλακας. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να πάω μπροστά στην καριέρα μου και ίσως η χώρα μου να με αναγνωρίσει ξανά (σ.σ.: να κληθεί στην εθνική)".

Για τον Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα μάθει πολλά από εκείνον: "Είναι όμορφο να ακούς καλά πράγματα. Και στις προηγούμενες ομάδες είχα γνωρίσει τους τερματοφύλακες και είχα καλές σχέσεις μαζί τους".

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ο Φέργκιουσον μάς είχε πει ότι “ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος είναι πιο σημαντικό και εδώ πρέπει να τα δίνουμε όλα”".

Για το μήνυμά του στους οπαδούς: "Πάντα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να αγωνίζομαι και να κερδίζω μέσα στο γήπεδο".

Για τις πρώτες του μέρες στου Ρέντη: "Την Κυριακή γνώρισα κάποιους από τους συμπαίκτες μου. Σήμερα γνώρισα και τους υπόλοιπους. Είναι όλα ωραία και μένει να φέρω την οικογένειά μου από την Κρήτη για να μείνει και εκείνη εδώ".

Για τις εγκαταστάσεις των πειραιωτών: "Είναι πολύ καλές και όπως τις θέλει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ετσι είναι και στη Γιουνάιτεντ, απλώς ήταν σε μικρότερη έκταση".

Για το πρωτάθλημα της Super League: "Οι ομάδες παίζουν πιο σκληρά εδώ. Υπάρχουν μικρές και μεγάλες".

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από κάποια καλά αποτελέσματα. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε την Κυριακή".

Keywords
Τυχαία Θέματα