Κασάνο: Θα επιστρέψω σύντομα

Ο Αντόνιο Κασάνο ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του στο πρόβλημα της υγείας του και υποσχέθηκε θα γυρίσει στα γήπεδα όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή του Αντόνιο Κασάνο:

"Αγαπημένοι μου φίλοι, θα ήθελα να εκφράσω τις προσωπικές μου ευχαριστίες και όλης της οικογένειάς μου για την εκπληκτική στοργή που μου δείξατε αυτές τις ημέρες.

Δυσκολίες και θλίψη μετριάστηκε από τις πάρα πολλές εκδηλώσεις συμπαράστασης που έλαβα από όλα τα μέρη του κόσμου.

Ο πρόεδρος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οι γιατροί Ταβάνα και Ματσόνι, το επιτελείο, οι συμπαίκτες μου και όλη η Μίλαν ήταν στο πλευρό μου.

Χάρη σε αυτούς και στους γιατρούς που με φρόντισαν, μπόρεσα και αντιμετώπισαν με κουράγιο αυτό τον "τραυματισμό", που είναι τόσο διαφορετικός από εκείνους που κάθε τόσο συμβαίνουν στους ποδοσφαιριστές.

Για να αγκαλιάσω όλους εκείνους που με ενθάρρυναν και με έκαναν να νιώσω σημαντικός είτε με την παρουσία τους στο νοσοκομείο ή με τα αμέτρητα μηνύματα που πήρα, θα ήθελα να αφιερώσω με συγκίνηση τις ευχαριστίες μου σε όλη τη Ρεάλ Μαδρίτης , και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ και τον προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο.

Τώρα θα περάσω μία περίοδο ξεκούρασης στο σπίτι, μένοντας κολλημένος στην τηλεόραση για να παρακολουθώ από κοντά τη Μίλαν μου, την Εθνική Ιταλίας και δυστυχώς την τραγική κατάσταση στη Γένοβα (σ.σ επλήγη από καταστροφικές πλημμύρες αυτές τις ημέρες), την πόλη που έχω πάντα στην καρδιά μου και που σύντομα θα πρέπει να βγει από τα προβλήματα των τελευταίων ημερών.

Αυτό θα κάνω και εγώ και υπόσχομαι σε όλους ότι θα επιστρέψω στο γήπεδο το συντομότερο δυνατόν. Μία μεγάλη αγκαλιά σε όλους και ευχαριστώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα