Καστίγιο: Μας οδηγούσε στη Β` Εθνική ο Πρόμπιερζ

20:43 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Νέρι Καστίγιο πέρασε στην... αντεπίθεση και κατηγόρησε ανοιχτά τον Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο έμπειρος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA τα έβαλε με τον Πολωνό προπονητή που απομακρύνθηκε από τη τεχνική ηγεσία, ενώ είπε ξεκάθαρα πως έχει να εισπράττει χρήματα από την ομάδα, γεγονός όμως ότι δεν τον επηρεάζει αγωνιστικά.

Ο Καστίγιο τα είχε ουσιαστικά με τον Πρόμπιερζ κι όταν ρωτήθηκε

σχετικά υποστήριξε πως "προσωπικά δεν έχω να δώσω απαντήσεις με το γκολ που πέτυχα. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και το μόνο που έχω να πω είναι ότι ευτυχώς που έφυγε αυτός ο προπονητής από την ομάδα μου, γιατί με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγούσε στη Β' Εθνική", είπε.

Ο Καστίγιο - μετά το γκολ - έσπευσε να αγκαλιάσει τους Γιάννη Μιχαλήτσο, Γιώργο Σεμερτζίδη και να τους ευχαριστήσει για το ότι τον εμπιστεύτηκαν στο βασικό σχήμα. "Δεν βοήθησαν μόνο εμένα, αλλά όλους τους παίκτες και τους ευχαριστούμε", είπε ο Καστίγιο και ρωτήθηκε για το οικονομικό. "Ασκήθηκε κριτική σχετικά με το συμβόλαιό μου και για το ότι είμαι ο παίκτης που παίρνει τα περισσότερα χρήματα. Αν δείτε αυτή τη στιγμή τον τραπεζικό λογαριασμό του, θα διαπιστώσετε ότι δεν ισχύει. Δεν έχω πληρωθεί τα χρήματα που πιστεύει ο κόσμος. Αυτό δεν έχει να κάνει με την απόδοσή μου, γιατί ποτέ δεν έπαιξα για τα χρήματα", απάντησε.

Στο μεταξύ, μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να τελειώσουν και τα δύο καυτά θέματα που υπάρχουν στον Αρη και αφορούν τον αντικαταστάτη του Μίχαλ Πρόμπιερζ, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρχιο Κόκε. Σε ότι αφορά το πρώτο, οι επιτελείς του Αρη βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με λατίνο προπονητή με τη προοπτική να τελειώσουν το θέμα πριν τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Σχετικά με τον Κόκε, το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα κι αυτό που σημειώνεται είναι ότι για να επιστρέψει ο Ισπανός θα πρέπει να συμβιβαστεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Αρης. Κι αυτό σχετίζονται κυρίως με το οικονομικό θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα