Καστίγιο:Δώστε μου 1,1 εκατ. ευρώ και φεύγω

16:14 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Δεν είναι τυχαίες οι επιφυλάξεις που διατηρεί η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης αναφορικά με συγκεκριμένες εισηγήσεις του Μίχαλ Πρόμπιερζ που περιλαμβάνουν τις λύσεις συμβολαίων κάποιων παικτών. Διότι, για να λύσεις συμβόλαια θα πρέπει να διαθέτεις ρευστό, ενώ όταν καλείσαι να το πράξεις άμεσα, δεν έχει και το διαπραγματευτικό πλεονέκτημα. Κι αυτό, πολλές φορές κοστίζει. Πόσω μάλλον όταν ένας παίκτης σκοπεύει να στρογγυλοκαθίσει πάνω στο συμβόλαιό του. Οπως δηλαδή ο Νέρι Καστίγιο.

Ο Μεξικάνος ποδοσφαιριστής

βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αρη με απώτερο σκοπό να βρεθεί η συμβιβαστική λύση για να τελειώσει αυτή η συνεργασία. Μόνο που οι απαιτήσεις του λειτουργούν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Δεδομένου του ότι έχει κλειστό διετές συμβόλαιο συνολικών αποδοχών 1,1 εκατομμυρίων ευρώ, ο Καστίγιο ζήτησε τη καταβολή όλου του συμβολαίου και μάλιστα να του κατατεθούν ως προκαταβολή όσα χρήματα του οφείλονται.

Ο Αρης ασφαλώς και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα κι αυτός είναι ο λόγος που μέχρι στιγμής αυτή η ιστορία παραμένει σε εκκρεμότητα. Προφανώς στον Αρη έχουν μετανιώσει για την απόφασή τους να δώσουν Β«ηγεμονικόΒ» συμβόλαιο στον Καστίγιο αφού διαπιστώνεται ότι οι συνέπειες θα είναι σκληρές.

Τώρα, ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι αυτών των απαιτήσεων του Καστίγιο; Μπορεί και το γεγονός ότι δεν προπονείται με τη πρώτη ομάδα, από τη στιγμή που ο Πρόμπιερζ δεν τον υπολογίζει. Πάντως, στον Αρη ήλπιζαν κι ελπίζουν να βρεθεί μια ομάδα που θα θέλει να αποκτήσει τον παίκτη, ούτως ώστε να βελτιωθούν τα δεδομένα τούτης της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα