Καταλήγει στον Μανιάτη ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη στο ματς με τη Μαρσέιγ και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν το βράδυ της Τρίτης (23/11) για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στη φάση των 16 του Champions League.

Οι απουσίες των Μακούν, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα,

αναγκάζουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ανακατέψει την τράπουλα και να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Μανιάτη στα χαφ.

Ο Βαλβέρδε εξήγησε πως ο Φέισα δεν είναι έτοιμος να βγάλει ολόκληρο το 90λεπτο κι έτσι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Με βάση τα όσα δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτης (22/11) ο Βαλβέρδε φαίνεται πως τελικά καταλήγει στην επιλογή Μανιάτη.

Συνεπώς, το πιθανότερο είναι πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ματς με τη Μαρσέιγ με τους Μέγερι, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μαρκάνο - Μοντέστο, Μανιάτη - Μιραλάς, Φουστέρ, Χολέμπας και Τζιμπούρ.

Οσο για το στόχο των ερυθρόλευκων, αυτός σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι η νίκη. Ο Ολυμπιακός με ισοπαλία μπορεί να ελπίζει για πρόκριση στο Europa League, αλλά ο ισπανός τεχνικός δεν αρκείται σε αυτό και από τη στιγμή που η ομάδα του έχει ελπίδες πρόκρισης στους 16 του Champions League, θέλει να τις εξαντλήσει.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα παρατάξει τη Μαρσέιγ με σύστημα 4-2-3-1. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Μανταντά, με τους Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Ενκουλού και Μορέλ να βρίσκονται μπροστά του.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν Ντιαρά και Σεϊρού, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται ο Αντρέ Αγιού (αριστερά), ο Βαλμπουενά (στο κέντρο) και ο Ρεμί (αριστερά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ζορντάν Αγιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα