Κατηγορούν τον Μίτσελ για βιασμό

Ο Κέισι Μίτσελ έμπλεξε με τη δικαιοσύνη. Όχι για χρήση ινδικής κάνναβης, η οποία στάθηκε αφορμή για την αποπομπή του από τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, αλλά για τις κατηγορίες μιας 47χρονης τουρίστριας ότι την βίασε!

Στις 17 Οκτωβρίου ο ΑΓΟΡ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποπομπή του 23χρονου γκαρντ: "Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον αθλητή Mitchel Brian Casey. Ο Αμερικανός είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και μετά τη σημερινή (17/10) απόφαση του αθλητικού δικαστή για δίμηνο αποκλεισμό ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας".

Την Τρίτη (25/10) μια τουρίστρια 47 ετών από τη Δανία κατηγόρησε τον Μίτσελ ότι ενώ βρισκόταν υπό καθεστώς μέθης, ο αμερικανός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, την πήγε στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε και τη βίασε. Το επόμενο πρωί η γυναίκα δεν θυμόταν τίποτε, αλλά κατήγγειλε το περιστατικό προκαλώντας την έναρξη της έρευνας της Αστυνομίας.

Επειτα από επισκέψεις σε αρκετά ξενοδοχεία της περιοχής, η 47χρονη τουρίστρια θυμήθηκε ποιο ήταν το ξενοδοχείο, όπου είχε βρεθεί εκείνη τη νύχτα και από τη στιγμή που η περιγραφή του φερόμενου ως δράστη ταίριαζε με το πρόσωπό που υπήρχε στη λίστα των πελατών, τον αναγνώρισε βλέποντας τη φωτογραφία με απόλυτη σιγουριά. Ο φερόμενος ως δράστης όμως είχε εκδιωχθεί από την ομάδα του Ρεθύμνου και είχε προλάβει να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκκρεμεί η ιατροδικαστική έρευνα, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι ο δράστης είναι ο εν λόγω αθλητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα