Κατσαβάκης: Για πρόκριση με σεβασμό

Η Δόξα Δράμας θα κυνηγήσει στο Ελ Πάσο την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου και ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε σχετικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης (21/12) ότι τους ενδιαφέρει η διάκριση στον θεσμό και πως θα φρεσκάρει την ενδεκάδα της ομάδας του.

"Σίγουρα μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου χωρίς παράλληλα να ξεχνάμε την ανάγκη φρεσκαρίσματος που έχει η ομάδα. Για παράδειγμα έμεινε εκτός αποστολής ο Βέρτζος που είναι καταπονημένος και θα χρησιμοποιηθούν και άλλοι παίκτες φρέσκοι για να ξεκουραστούν και άλλοι που μέχρι τώρα παίζουν συνεχόμενα" είπε ο προπονητής της Δόξας

και συμπλήρωσε:

"Η Καλλιθέα είναι μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, έχουμε μια καλή εικόνα για αυτήν, θα την αναλύσουμε επαρκώς για να πάρουμε την πρόκριση. Με πολύ σεβασμό θα πάμε στο παιχνίδι, όμως η πρόκριση είναι το ζητούμενο και αυτή θα κυνηγήσουμε".

Την αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα απαρτίζουν οι: Σέρεμετ, Θεοδωρόπουλος, Τριποτσέρης, Λεάντρο, Νιάρος, Ρούτσης, Βάντερσον, Λίμα, Αραβίδης, Τοπούζης, Κανακούδης, Πιτσόκος, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης, Έρος, Κουμπρόγλου, Αγγελούδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα