Κατσαβάκης: Να αλλάξουμε νοοτροπία

Εκνευρισμένος από την συμπεριφορά κάποιων παικτών του και ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση της ομάδας έμεινε ο Μάκης Κατσαβάκης Ο έμπειρος τεχνικός της Δόξας Δράμας έκρινε απαραίτητο να αλλάξουν κάποιοι νοοτροπία, ενώ ευχήθηκε στον Αρη να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος!"Ημασταν βελτιωμένοι σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια αλλά και αποφασισμένοι να παλέψουμε για το αποτέλεσμα. Είχαμε ενθαρρυντική παρουσία μέχρι την αποβολή. Παρόλο αυτά είχαμε αξιοπρεπή παρουσία έστω και με 10 παίκτες, αλλά δυστυχώς η ικανότητα των παικτών του Αρη δεν μας άφησε. "Εχω την εντύπωση όμως ότι με

11 παίκτες στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στη τελική πάσα και στο πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να το απλώσουμε περισσότερο. Εύχομαι στον Αρη να πάει καλά και όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, αλλά και να το πάρει". Ρωτήθηκε για την αποβολή του Κανακούδη, όπου τα έβαλε με τον παίκτη του. "Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος γιατί βλέπω το παιχνίδι από τον πάγκο. Τον χτύπησε όμως και είναι κίτρινη κάρτα. Επί 20 λεπτά προσπαθούσα να τον καλμάρω και δεν μπορούσα και όπως καταλαβαίνετε τέτοιες συμπεριφορές επιφέρουν επίπληξη για να μην πω άλλη λέξη", είπε και ρωτήθηκε για την αντίδραση του τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας. "Ο τερματοφύλακας μας τι ήθελε στο τέλος; Να ζητήσει τα ρέστα από τον διαιτητή; Αυτές οι νοοτροπίες πρέπει να αλλάξουν". Και ρωτήθηκε για τη πορεία του Αρη. "Ο Αρης έχει πολλές δυνατότητες σε όλες τις γραμμές. Βαθμολογικά ξεκίνησε άσχημα, αλλά έχω την αίσθηση ότι μπορεί να ανακάμψει. Με ένα σερί 5-6 αγώνων μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Από πίσω έχει και αρκετά νέα παιδιά για τα οποία είναι μονόδρομος να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο".

"Ημασταν βελτιωμένοι σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια αλλά και αποφασισμένοι να παλέψουμε για το αποτέλεσμα. Είχαμε ενθαρρυντική παρουσία μέχρι την αποβολή. Παρόλο αυτά είχαμε αξιοπρεπή παρουσία έστω και με 10 παίκτες, αλλά δυστυχώς η ικανότητα των παικτών του Αρη δεν μας άφησε.

"Εχω την εντύπωση όμως ότι με 11 παίκτες στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στη τελική πάσα και στο πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να το απλώσουμε περισσότερο. Εύχομαι στον Αρη να πάει καλά και όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, αλλά και να το πάρει".

Ρωτήθηκε για την αποβολή του Κανακούδη, όπου τα έβαλε με τον παίκτη του. "Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος γιατί βλέπω το παιχνίδι από τον πάγκο. Τον χτύπησε όμως και είναι κίτρινη κάρτα. Επί 20 λεπτά προσπαθούσα να τον καλμάρω και δεν μπορούσα και όπως καταλαβαίνετε τέτοιες συμπεριφορές επιφέρουν επίπληξη για να μην πω άλλη λέξη", είπε και ρωτήθηκε για την αντίδραση του τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας.

"Ο τερματοφύλακας μας τι ήθελε στο τέλος; Να ζητήσει τα ρέστα από τον διαιτητή; Αυτές οι νοοτροπίες πρέπει να αλλάξουν". Και ρωτήθηκε για τη πορεία του Αρη. "Ο Αρης έχει πολλές δυνατότητες σε όλες τις γραμμές. Βαθμολογικά ξεκίνησε άσχημα, αλλά έχω την αίσθ

Keywords
Τυχαία Θέματα