Καζάζης: Οποιος δεν μπορεί να φύγει!

Η ήττα από τον Παμβοχαϊκό έφερε ακόμη σε πιο δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α1 βόλεϊ των ανδρών. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των πρασίνων Δημήτρης Καζάζης άνοιξε την πόρτα της εξόδου σε όποιον παίκτη νιώθει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα!

Αρχικά ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: “Πρέπει όσοι είμαστε στην ομάδα να προσπαθήσουμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος και άμα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή νομίζω ότι δεν είναι το σωστό και πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσειςΒ».

Για

το εάν θα υπάρξουν αποχωρήσεις είπε: Β«Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις. Όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους, θεωρώ ότι οι παίκτες που είναι στην ομάδα είναι αρκετά καλοί, αλλά για λόγους ψυχολογίας και διάθεσηςΒ».

Για το εάν είναι περισσότεροι από ένας δήλωσε: Β«Δεν ξέρω. Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις και όποιος δεν μπορεί να συνεχίσει, όποιος δεν είναι αποφασισμένος να δώσεις όλο του τον εαυτό μέσα στην ομάδα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Όποιος θέλει να το κάνει αυτό θα μείνουμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Όσοι είμαστε. Το πόσοι θα είμαστε θα το ξέρουμε από τη ΔευτέραΒ».

Για το εάν υπάρχει κάποιος παίκτης που ζήτησε να φύγει τόνισε: Β«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες είναι σε εξέλιξηΒ».

Για το εάν κάποιος από αυτούς είναι ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε: Β«Σίγουρα είναι ένα από αυτά τα παιδιά. Το θέμα με τον Σάκη υπάρχει εδώ και καιρό. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά δυστυχώς είναι δυστυχισμένος. Δεν χαίρεται με αυτό που κάνει. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην προσφέρει στην ομάδαΒ».

Για το τι πρέπει να γίνει: Β«Όσοι μείνουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να μη μεταφέρουμε μέσα στο γήπεδο προβλήματα από την προσωπική μας ζωή ή προβλήματα που προέρχονται από την ομάδα για να σώσουμε τη χρονιά. Αν δεν αλλάξει αυτό, το αγωνιστικό κομμάτι έρχεται σε δεύτερη μοίραΒ».

Keywords
Τυχαία Θέματα