Καζάζης: Οπως είναι αυτή η ομάδα είναι δύσκολο στη συνέχεια να κάνουμε κάτι καλό

Παρά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλων Καλαμαριάς, ο Δημήτρης Καζάζης εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και μίλησε για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

"Θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν κακοί χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο μας. Επρεπε να το κερδίσουμε καθαρά το παιχνίδι χωρίς να χάσουμε πόντο. Αλλά

με την συγκεκριμένη ομάδα και έτσι όπως είμαστε δεν μας βλέπω να τα πηγαίνουμε καλά".

-Τι δεν πήγε καλά στα δυο πρώτα σετ;
"Ξεκινάω λέγοντας ότι βλέπουμε ότι δεν υπάρχει πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε και ένα σετ. Στο πρώτο σετ ήμασταν όλοι την ώρα μπροστά, είχαμε τον έλεγχο και χάσαμε ένα σετ δικό μας. Λογικό ήταν να πέσει η ψυχολογία μας στο δεύτερο και να βρεθούμε με 2-0 πίσω στο σκορ. Λέω και πάλι ότι όπως είναι αυτή η ομάδα είναι δύσκολο στη συνέχεια να κάνουμε κάτι καλό".

-Εν συνεχεία βρήκατε όμως τον τρόπο να αντιδράσετε;
"Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να πάει έτσι το ματς. Καθώς απλά πράγματα τα κάναμε σωστά. Μειώσαμε τα λάθη. Είχαμε συγκεκριμένες οδηγίες απλά στα δυο πρώτα σετ δεν μπορέσαμε να τις υλοποιήσουμε".

-Μια δύσκολη χρονιά για τον Παναθηναϊκό φεύγει, τι πρέπει να γίνει την επόμενη σεζόν;
"Η χρονιά είναι όντως δύσκολη και σήμερα παρά τη νίκη περάσαμε μια ταλαιπωρία. Θεωρώ ότι οι προτάσεις που έγιναν μέσα στην εβδομάδα πρέπει άμεσα να γίνουν δεχτές. Να υπάρξουν οι αλλαγές και να προχωρήσει και να πάει καλύτερα η ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα