Κωνσταντίνου: Δεν εμφανίζεται ο Βωβός

18:24 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η διοίκηση του Αμαρουσίου, με τον πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου να αναφέρει όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ παρουσίασε τον Αρη Βωβό ως τον κατεξοχήν υπεύθυνο της υπάρχουσας κατάστασης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είμαι περήφανος που έχω δίπλα μου αυτούς τους ανθρώπους, Από τις 12/10/10 μία ομάδα τρελών Μαρουσιωτών που αγαπάνε αυτή την ομάδα ήρθαμε μετά το χάος που δημιουργήθηκε όλο το καλοκαίρι του 2010. Ο ένας ποιο τρελός

από τον άλλο, τότε μπήκε μπροστά ο Δήμαρχος του Δήμου Γιώργος Πατούλης, μπήκε μπροστά και πήρε τις δυο εγγυητικές για να κατέβει στο Πρωτάθλημα το Μαρούσι.

"Ο Πατούλης βρήκε χορηγούς για να σταθεί η ομάδα και να ξεκινήσουμε στις 10/11, παρουσία του κ. Βωβού κάναμε συνέλευση και βγήκε το διοικητικό συμβούλιο για να μπορούμε να υπογράφουμε έγγραφα. Πήγαμε πολύ καλά πέρυσι γιατί δεν είχαν έρθει ακόμα τα χρέη που είχε δεσμευτεί πως θα πληρώσει ο Αρης Βωβός! Μας είχε ζητήσει να μην τον χρεώσουμε ούτε ένα ευρώ και το πράξαμε. Ομως φτάσαμε να πληρώσουμε πέρυσι 87.000 ευρώ, που ήταν χρέη της εφορίας του κύριου Βωβού. Δώσαμε 12.000 ευρώ για ακάλυπτες επιταγές του Μαρρή, ενώ από τη χορηγία των Village που μας έφερε ο κ. Βωβός δεν πήραμε ποτέ χρήματα.

"Στήσαμε τη φετινή ομάδα με βάση τα χρήματα που του ΟΠΑΠ και των τηλεοπτικών. Τα χρήματα που δώσαμε για τα χρέη του κ. Βωβού μας έλειψαν. Μάλιστα ο κ. Τζελάλης μας έβγαλε διαταγή πληρωμής για το 2010 ώστε να πάρει τα χρήματά του και μας πήρε τις τελευταίες 22.000 ευρώ από ΕΣΑΚΕ και ΟΠΑΠ που είχαμε σκοπό να ξοφλήσουμε υποχρεώσεις.

"Καλώ τον Αρη Βωβό να έρθει να μιλήσουμε και να μας πει επιτέλους τι μέλλει γενέσθαι με τα χρέη! Οποτε τον έχουμε καλέσει δεν παρουσιάζεται ποτέ! Εχω στη διάθεσή σας τα μηνύματα που του στείλαμε όλο αυτό το διάστημα. Ποτέ δεν εμφανίστηκε...".

Για το ζήτημα του Χόμαν: "Μας ενημέρωσαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν θέλαμε να πάρουμε ξένους, ότι υπήρχε αποκλεισμός από τη FIBA λόγω Χόμαν. Η FIBA είχε στείλει στις 23 Αυγούστου την απαγόρευση κι εμείς ενημερωθήκαμε τον Οκτώβριο! Μιλήσαμε με τον δικηγόρο του Χόμαν, τον μάνατζερ του και με τον ίδιο που μας ζήταγε να εκχωρήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στείλαμε χαρτί στην ΕΟΚ και ξεκαθαρίσαμε ότι μόλις υπογραφούν τα τηλεοπτικά, εμείς θα εμφανίσουμε τα χρήματα αρκεί ο Χόμαν να απευθυνθεί στη FIBA και να αρθεί η απαγόρευση. Αυτός είπε ότι "εφόσον υπογραφούν τα τηλεοπτικά, τότε εγώ θα άρω την ποινή"...

"Ο Χόμαν είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν Ελληνα πολίτη. Σας λέω λοιπόν ότι ο Τζάρεντ Χόμαν είναι ένα αφερέγγυο πρόσωπο που δεν τήρησε αυτό που υποσχέθηκε. Ετσι αναγκαστήκαμε να στραφούμε σε Έλληνες παίκτες, με τη σύμφωνη γνώμη του Νίκου Λινάρδου και τις προσπάθειες του Ελληνιάδη.

"Φτάσαμε στο σημείο, έπειτα από οκτώ σερί ήττες, να μιλήσουμε στους παίκτες για το θέμα Χόμαν… Μιλήσαμε στα παιδιά, τους είπαμε ότι η ομάδα θέλει να ενίσχυση και πρέπει να βρεθεί λύση από μέσα. Τους είπαμε πως πρέπει να κάνουν κι αυτ

Keywords
Τυχαία Θέματα