Κόντρα Μαντσίνι - Τζέραρντ για ένα τάκλιν

Το τρίτο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού του Carling Cup ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ περιελάμβανε και μια έντονη κόντρα ανάμεσα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τον Στίβεν Τζέραρντ, που ξεκίνησε στη φυσούνα του Etihad και συνεχίστηκε μπροστά στις κάμερες.

Κι όλα αυτά εξαιτίας ενός τάκλιν του Γκλεν Τζόνσον με τα δύο πόδια πάνω στον Τζολέον Λέσκοτ, που προκάλεσε το μένος του ιταλού τεχνικού, αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε ούτε φάουλ, την ώρα που ο Βινσέντ Κομπανί

είχε αποβληθεί για ένα παρόμοιο μαρκάρισμα στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Δεν είναι για τον Τζόνσον. Είναι για τη συνέπεια των διαιτητικών αποφάσεων. Αυτό το τάκλιν ήταν πολύ χειρότερο από αυτό του Κομπανί. Ολοι μπορούν να το δουν αυτό", είπε ο Μαντσίνι, ο οποίος αποκάλυψε και το τι έγινε στη φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα.

"Ο Τζέραρντ ήρθε σε μένα και του είπα κάτι. Ο Τζέραρντ μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ λέω ότι πιστεύω. Αυτό έχω συνηθίσει να κάνω. Δεν είναι σημαντικό το τι λέει ο Τζέραρντ ή οι άλλοι παίκτες".

Η απάντηση του αρχηγού της Λίβερπουλ ήρθε λίγο αργότερα. "Πριν από λίγες ημέρες κατηγορούσε τον Γουέιν Ρούνεϊ για επηρεασμό του διαιτητή και τώρα προσπαθεί να κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν λειτουργεί έτσι", είπε ο άγγλος μέσος, ο οποίος για το επίμαχο τάκλιν τόνισε:

"Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος το τάκλιν. Είναι καθαρή η φάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα