Κορυφή με 4Χ4 για την ΑΕΚ!

Την προηγούμενη εβδομάδα η ΑΕΚ έμεινε για μόλις 20 ώρες στην κορυφή της Super League, καθώς η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ την έφερε και πάλι δεύτερη. Αυτή την εβδομάδα, όμως, η Ενωση θα έχει την ευκαιρία

να απολαύσει για αρκετές ημέρες τη μοναξιά της κορυφής.

Η 4η διαδοχική νίκη της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου, τη διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας βέβαια ένα ματς περισσότερο από τον Ολυμπιακό και δύο από τον Παναθηναϊκό.

Η ουσία είναι, όμως, πως η ΑΕΚ έχει αποκτήσει και πάλι πνεύμα νικητή. Τελευταία απώλεια βαθμών για την Ενωση στις 6 Νοεμβρίου, η ήττα 2-3 από τον ΠΑΟ, που είναι και η μοναδική στις τελευταίες 6 αγωνιστικές όπου έχει 5 νίκες.

Επίσης, η ΑΕΚ παραμένει αήττητη στην έδρα της, με τον Ολυμπιακό να είναι η μόνη ομάδα που έχει καταφέρει να αποσπάσει βαθμό στο ΟΑΚΑ (1-1). Ως γηπεδούχος έχει δεχθεί μόλις τα 2 από τα 14 γκολ που έχει στο παθητικό της!

Παράλληλα, ο Κωστένογλου τρίβει τα χέρια του για τις εμφανίσεις του Στιβ Μπέλεκ, ο οποίος έφτασε τα πέντε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει και τα τρία γκολ της Ενωσης στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Είναι βεβαίως αξιοσημείωτο πως η Ενωση έχει πετύχει όλα τα παραπάνω, αν και η διοικητική και οικονομική κατάσταση στην ομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, όμως, δείχνουν επαγγελματισμό και έχουν φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ είχε βρεθεί πρώτη έπειτα από την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 2007-08, στις 27 Ιανουαρίου 2008. Είχε τότε 42 βαθμούς, έναντι 41 του Ολυμπιακού και 40 του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα