Κούλθαρντ: Η Ferrari πρέπει να ψάξει για άλλον οδηγό

Ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ πιστεύει ότι οι μέρες του Φελίπε Μάσα στην Ferrari είναι μετρημένες, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την ιταλική ομάδα να φλερτάρει με τον Νίκο Ρόσμπεργκ για να αντικαταστήσει τον βραζιλιάνο.

Μιλώντας σε αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Κούλθαρντ είπε σχετικά με τον Μάσα: "Είναι ένας καλός και αρεστός τύπος, που οδηγεί με την καρδιά του.

"Αλλά δεν δείχνει πια την απόδοση που είχε πριν από το ατύχημά του στην Ουγγαρία

[το 2009]. Η Ferrari ίσως δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ψάξει για άλλον οδηγό".

Πάντως σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Ρόσμπεργκ προβάλλει ως φαβορί για να πάρει τη θέση του Μάσα, ο DC δεν θέλησε να κάνει συγκεκριμένες προβλέψεις.

"Στην F1 όλα είναι πιθανά. Το έχω μάθει καλά αυτό στα 17 μου χρόνια στο σπορ", ήταν η απάντησή του.

Ο Ρόσμπεργκ έχει συμβόλαιο με την Mercedes για το 2012, όπως και ο Μάσα με την Ferrari, όμως η γερμανική Bild υποστηρίζει ότι η μεταγραφή του γερμανού στην Scuderia μπορεί να γίνει νωρίτερα από την επόμενη σεζόν.

Δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε ότι στο συμβόλαιο του Ρόσμπεργκ υπάρχει μια ρήτρα, η οποία επιτρέπει τον πρόωρο τερματισμό του κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.

Επιπλέον, ανώνυμη πηγή δήλωσε στην Bild ότι ο 26χρονος οδηγός έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με την Ferrari, με άγνωστο, προς το παρόν, χρονικό ορίζοντα.

"Την εβδομάδα πριν από το GP Ινδίας, ο Νίκο ήταν στο Μαρανέλο. Η Ferrari θέλει να τον έχει", ανέφερε η πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα