Κρούση για Χαβίτο ο Απόλλων Λεμεσού

Κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φρανσίσκο Χαβίτο με τη μορφή δανεισμού φέρεται να έχει κάνει ο Απόλλων Λεμεσού, όπως αναφέρει ο Τύπος της Κύπρου.

Ο ισπανός μέσος δύσκολα θα παραμείνει στο Λιμάνι μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη υπάρχουν ομάδες, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η Κέρκυρα

είναι αυτή, που παρουσιάζεται ως ο πιθανότερος προορισμός του Χαβίτου από τη Super League, αλλά στο παιχνίδι έχει μπει πλέον και ο Απόλλων Λεμεσού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κυπριακός Τύπος, η ομάδα της Λεμεσού έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για τον 28χρονο ισπανό, ο οποίος δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι ερυθρόλευκοι συζητούν με την Κέρκυρα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού, όμως ο Απόλλωνας προσπαθεί να ντύσει τον παίκτη στα κυανόλευκα.

Αυτό, που διαφαίνεται μέχρι τώρα είναι πως ο Χαβίτο, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 στον Ολυμπιακό, δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα και εντάσσεται στην κατηγορία όσων θα δοθούν δανεικοί για να ελαφρώσει το ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα