Κυνήγι παίκτη μέχρι τέλους...

Mε την απόκτηση του Ρόι Κάρολ ο Ολυμπιακός κάλυψε το πρόβλημα που υπήρχε στη θέση του τερματοφύλακα και πλέον κυνηγάει μία μεταγραφή στα χαφ που θα κάνει τη διαφορά. Ο Φορμίκα της Μπλάκμπερν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες με τους οποίους γίνονται συζητήσεις.

Οπως προκύπτει από ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν

μεταγραφή, μόνο αν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση και θα το κυνηγήσουν μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Πρώτη επιλογή στον Ολυμπιακό είναι ο Φορμίκα της Μπλάκμπερν, η οποία θέλει να τον παραχωρήσει γιατί έχει οικονομικά προβλήματα. Το... κόλλημα που υπάρχει σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ είναι πως ναι μεν υπάρχει συμφωνία των ερυθρόλευκων με τους άγγλους για το δανεισμό του παίκτη, αλλά όχι και για την οψιόν αγοράς.

Η Μπλάκμπερν ζητάει να υπάρξει συμφωνία από τώρα πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον παίκτη με 3 εκατομμύρια λίρες, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν επιθυμούν να δεσμευθούν. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού της Μπλάκμπερν, Στιβ Κιν:

"Ο Φορμίκα τα έχει πάει αρκετά καλά από την ώρα που ήρθε στη Μπλάκμπερν, αλλά η ομάδα προσπαθεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του, για να μπορεί να αγοράσει ένα νέο παίκτη. Ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί για το δανεισμό του προσφέροντας ένα ποσό γύρω στις 480.000 ευρώ με την προϋπόθεση να τον αγοράσει το καλοκαίρι με 3 εκ. λίρες (περίπου 3,6 εκ. ευρώ). Ο Ολυμπιακός όμως δεν ήθελε να δεσμευτεί με αυτή την κίνηση αυτή τη στιγμή".

Μένει να δούμε λοιπόν αν ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί την ανάγκη της Μπλάκμπερν ή αν τελικά θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή κάποιου άλλου παίκτη που θα είναι ενδεκαδάτος και θα κάνει τη διαφορά. Ενα είναι βέβαιο... Οι ερυθρόλευκοι θα το παλέψουν μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Keywords
Τυχαία Θέματα