Λαϊόλα (εκπρόσωπος Ιμπραΐμοβιτς): Αν ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται να διώξει τον Ιμπραΐμοβιτς, θα πρέπει να νοσηλευτεί σε κλινική για ψυχικά αρρώστους!

Τρελό χαρακτήρισε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον Πέπε Γκουαρντιόλα, ο εκπρόσωπος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν περί αντικατάστασης του σουηδού στράικερ! Ο Μίνο Λαϊόλα, με δηλώσεις του στον Τύπο της Ισπανίας, τόνισε πως αν η Μπαρτσελόνα έχει ανάγκη χρημάτων θα πρέπει να σκεφτεί την παραχώρηση των... Μέσι, Πέδρο, αντί του πελάτη του, ενώ υπογράμμισε πως ο Βίγια θα πρέπει να είναι αυτός που ανησυχεί για τη θέση του στους μπλαουγκράνα.

"Θα ήταν πολύ περίεργο να βάζει πρώτα τον σύλλογο να δαπανά 75.000.000 ευρώ και μετά ο Γκουαρντιόλα

να μην τον βάζει να παίζει. Για να είμαι ακριβής, αν ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται να διώξει τον Ιμπραΐμοβιτς, θα πρέπει να νοσηλευτεί σε κλινική για ψυχικά αρρώστους! Αυτή τη στιγμή δεν δεχόμαστε προτάσεις για τον παίκτη.

Εάν ένας σύλλογος τον θέλει, πρέπει να μιλήσει με τη Μπαρτσελόνα και όχι με εμένα. Eπειτα, αν η Μπάρτσα έχει ανάγκη να βάλει χρήματα στα ταμεία της, γιατί γίνεται πάντα λόγος για τον Ιμπραΐμ

Keywords
Τυχαία Θέματα